REUNIE pagina AD VERAS
 
De grote lustrum reünie van 28 september 2019 telde ruim 390 deelnemers. Er was een gevarieerd programma. Op onze oproep in het begin van het jaar hadden zich spontaan 25 oud-leraren en oud-leerlingen aangemeld om een bijdrage aan het programma te leveren. Een geweldig aantal en bovendien met bijdragen van een hoog niveau en grote verscheidenheid. Dat droeg er zeker aan bij dat de lezingen en presentaties erg goed werden bezocht en gewaardeerd. Er was voor een ieder wel wat interessants om bij te wonen.
 
In de aula werd de Proloog van Alkestis uitgevoerd door het schooltoneel. De toneelgroep heeft in 2019 een nieuw project gestart onder leiding van leiding van Iris van Lieshout (regie), Maya Pariyar (CVT docent en vocal coach solozang) en Pepijn van der Sande (componist en koorrepetitor) met als naam "de Proloog".
In maart 2020 zal de tragedie Alkestis in première gaan. Informatie hierover komt volgend jaar op de site. Leden van Ad Veras ontvangen hier bovendien bericht van via de mail. Ook delen we informatie daarover via Facebook.
 
Het weer werkte niet echt mee. Daardoor was het niet mogelijk om als in voorgaande jaren volop gebruik van de binnentuin te maken. Gelukkig hadden we 's middags een voldoende lange droge periode om de klassenfoto's zoals gebruikelijk toch bij het poortje te nemen. Na afloop van de reünie kwam het met bakken uit de hemel.
 
Er was ook goed gezorgd voor de inwendige mens. De lunch en het Mediterrane buffet waren prima verzorgd door Food for the Mood. Om iedereeen snel van dienst te zijn was het buffet op twee plaatsen neergezet. Toch was het erg druk bij de ingang van de aula, en, waarom ook niet, de electra hield er mee op, en buiten werd het steeds donkerder. Het werd dus steeds sfeervoller, mede door de muzikale omlijsting van de band Reminiscing .
 
Wij hebben veel hulp vanuit school gekregen om de reünie te organiseren. We noemen hier rector Wim van Boxtel, met wie we een heel fijne samenwerking hebben, al ingezet met zijn voorganger, de aanwezigheid van de Interpres, de hulp van leerlingen bij de welkomstbalie, de toneelgroep, en natuurlijk vooral de conciërge Coen Rhoon en vader Harry Rhoon voor het klaar zetten van aula en lokalen, de technische ondersteuning, alle hand en spandiensten etc. etc. Allen: BEDANKT!
 
Enquête:

Er zijn al vele positieve reacties binnengekomen en er hebben zich tijdens en na de reünie al een aantal nieuwe leden gemeld. Wij hebben inmiddels de grens van 700 leden doorbroken.
Maar, wij willen natuurlijk ook graag weten hoe jullie de reünie ervaren hebben. Daarom hebben wij net als in 2014 een enquête formulier samengesteld. Er zijn al veel reünisten die de enquête hebben ingevuld. Die dat nog niet gedaan heben willen wij graag vragen om dat ook te doen.
Aan de hand van jullie bevindingen kunnen wij de organisatie van de volgende reünie verbeteren. Veel dank alvast. Over een maand zullen wij de resultaten van de enquête op de site zetten.
Klik hier voor de enquete: ENQUÊTE REUNIE 28 SEPTEMBER 2019
 
Foto's reünie:

Wij hebben inmiddels de foto's van de reünie gerubriceerd. Er zijn twee prachtige sets: Eén van oud-leerling Gert Jan Luijendijk (examenjaar 1972) en één van de professionele fotografe.
Leden en deelnemers aan de reünie die geen lid zijn krijgen via de mail het password toegestuurd, dat nodig is om de foto's in te zien. Je komt dan in een overzicht per rubriek. Na aanklikken van een rubriek krijg je een overzicht van foto's in die rubriek. Door een foto aan te klikken wordt de foto gedisplayed. Dat is wel in hoge resolutie, daarom kan het laden even duren. Dat is gedaan, zodat je als je een foto opslaat er ook een afdruk van kunt maken. Opslaan op je eigen computer kan door de foto met de rechter muisknop aan te klikken.
 
De foto's van de professionele fotografe: REÜNIEFOTOS FOTOGRAFE
De foto's van Gert Jan Luijendijk (1972): REÜNIEFOTOS GERT JAN
 
Noteer ook alvast de datum voor de volgend kleine reünie: zaterdag 26 september 2020.!
 
Leuk dat jullie er allemaal waren. We houden contact!
Het Bestuur van Ad Veras Amicitias