REUNIE pagina AD VERAS
 
De grote lustrum reünie van 28 september 2019 telde ruim 390 deelnemers. Er was een gevarieerd programma. De lezingen en presentaties werden goed bezocht en ook erg gewaardeerd door de reünisten. Er was ook goed gezorgd voor de inwendige mens. De lunch en het Mediterrane buffet waren prima verzorgd door Food for the Mood. Er zijn al vele positieve reacties binnengekomen en er hebben zich tijdens en na de reünie al een aantal nieuwe leden gemeld.
 
Ad Veras telt bijna 700 leden en wij willen natuurlijk over die grens heen. Geef je op via deze website. Informatie en een aanmeldformulier vind je onder Lidmaatschap.
 
Wij hebben al een aantal foto's van de reünie gestuurd gekregen door reünisten. Zodra de foto's van de fotografe binnen zijn zullen wij alles zo snel mogelijk op de site zetten. De reünisten krijgen daar ook bericht van via de mail.
 
Omdat wij graag willen weten hoe jullie de reünie ervaren hebben, hebben wij een enquete formulier samengesteld. Wij willen jullie vragen om dat formulier in te vullen. Aan de hand van jullie bevindingen kunnen wij de organisatie van de volgende reünie verbeteren. Veel dank alvast.

Het Bestuur van Ad Veras Amicitias
 
Klik hier voor de enquete: ENQUETE REUNIE 28 SEPTEMBER 2019
 
Noteer ook alvast de datum voor de volgend kleine reunie: zaterdag 26 september 2020.!